پیش بینی میشود تا سال ۲۰۵۰ میلادی، انرژیهای تجدید پذیر نیمی از سبد انرژی جهان را تشکیل دهد و این در حالی است که سهم هزینه کشورها در بخش انرژی به نسبت تولید ناخالص داخلی کاهش خواهد یافت. بدیهی است سیاست گذاری نقش قابل توجهی در توسعه انرژی سبز ایفاء خواهد کرد و باید این واقعیت را مد نظر قرار داد که امروز یارانه پرداختی به انرژی فسیلی بیش از آن است ...
زیست آنلاین: انرژی تولید شده توسط بخش تجدیدپذیر انگلستان از نیروگاه های سوخت فسیلی در 137 روز از سال 2019 پیشی گرفت تا به سیستم انرژی این کشور کمک کند سبزترین سال خود را رقم بزند.
مدیرکل دفتر مطالعات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق ایران میگوید در سال گذشته ۶ میلیارد لیتر گازوئیل و ۳.۵ میلیارد لیتر مازوت در نیروگاههای حرارتی کشور مصرف شده است.
زیست آنلاین: در ولز یکی از اولین محله های کربن خالص صفر جهان ساخته می شود. در این محله 35 خانه قادر به تولید انرژی پاک بیش از میزان مورد نیاز خود هستند.
زیست آنلاین: ایبردرولا، غول انرژی اسپانیایی پیش بینی می کند که انرژی تجدیدپذیر در سال های آینده وضعیت بسیار بهتری را در استرالیا به دست خواهد آورد و ابراز امیدواری کرد که پروژه های بیشتری را توسعه دهد.
محمدتقی زعفرانچی زاده گفت: با افزایش نرخ ارز، قیمت تجهیزات مورد نیاز برای ساخت نیروگاههای تولید کننده انرژی تجدیدپذیر که بیشترشان تولید داخل کشور است، افزایش چندانی نداشته است در نتیجه هزینه سرمایه گذاری در این بخش بشدت کم شده است.
زیست آنلاین: مصوبه دولت، تقریبا بیمصرف ماندهاست. دولت هم این را به خوبی فهمیده و فشار بیشتر هم گویا فایدهای ندارد. حال شنیده میشود که قرار است، تاریخ ضربالعجل دولت تمدید شود. گامی که شاید تضمینی بر اجرای مصوبه نباشد اما حتما نشانهای از عقبنشینی دولت است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی توانیر و سخنگوی صنعت برق گفت: تا سال ۱۴۱۷ ایران نیازمند ۶۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در بخش انرژیهای نو است و این درحالی است که در همین مدت نباید از موضوع بهینه سازی هم غافل شود.
نمایندگان مجلس به تازگی از تلاش برای اختصاص ۲۵درصد از محل اخذ مالیات بر ارزشافزوده در قبوض برق به تولید و رونق انرژیهای تجدیدپذیر یا همان تولید برق از خورشید خبر دادهاند.
زیست آنلاین: در حالی که توسعه دهندگان تلاش می کنند تا پروژه های خود را در ارزان ترین بازار جهان به کار گیرند، بهره برداری از مزارع بادی بیشتری در هند با تأخیر مواجه می شود.
حدود چهار میلیارد و ۴۰۵ میلیون کیلووات ساعت برق تولید شده از انرژی های تجدیدپذیر باعث شده بیش از یک میلیارد و ۲۵۱ میلیون مترمکعب از مصرف سوختهای فسیلی در ایران که جزو عوامل اصلی آلایندگی هوا در کشور است، کاسته شود.